Beküldés

Mielőtt elküldöd az adatokat, kérjük ellenőrizd le, hogy minden információt pontosan, a bónon szereplő módon adtál-e meg! Utólag az elküldött adatokat nem lehet módosítani, csak a helyesen megadott bón adatokkal válhatsz nyertessé. Csak a legalább 1 db aludoboz visszaváltását igazoló bón vesz részt érvényesen a játékban.

Alu bón beküldése

A beküldés csak bejelentkezés után lehetséges.

BeküldéseimHelyszínBlokk azonosítóVisszaváltás dátumaÓraPercMásodpercAlu-dobozok száma

Még nincs feltöltésed!

HelyszínBlokk azonosítóVisszaváltás dátumaÓraPercMásodpercAlu-dobozok száma
 

Kezelt adataim

Kezelt adataim

Amennyiben élni kíván a személyes adatainak kezelését érintő -az Info Tv. és a GDPR adta- lehetőségekkel az alábbi módon kérheti adatai törlését, visszavonását, az adatkezelés korlátozását, valamint élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az adatkezelőnél. Ha töröltetni vagy módosítani kívánja az adatait az adatbázisunkban, ezt korlátozás és indokolás nélkül, valamint ingyenesen kérheti:
- a Játék ideje alatt a nyerodoboz.hu oldalon a Kezelt adataim pont Adatok exportálása/törlése alpontjában. A Játékos tudomásul veszi, hogy adatainak a Játék időtartama alatti törlése a Játékból való kizárását eredményezi, mivel Szervező az adatok hiányában nem tudja biztosítani a Játékos részvételét.
- az utolsó nyertes megállapítását követően (2019. április 25.) a nyerodoboz@returpack.hu e-mail címen és a Szervező levelezési címén (Returpack Kft., 1281. Budapest, Pf. 220.) postai úton „Nyerődoboz – Adatvédelmi kérelem” megjelöléssel.

Sajnáljuk de be kell lépned hogy megnézhesd ezt az űrlapot.

Adatok exportálása / törlése

Sajnáljuk de be kell lépned hogy megnézhesd ezt az űrlapot.